Nettbutikk

«Alt du trenger er en idé, resten gjør vi.»
– Daniel Sandnes

Nettbutikker er fremtiden for den digitale verden, og vi spesialiserer oss på mobiltilpassede nettbutikker som øker dine salg. En nettbutikk krever sikkerhet, fleksible betalingsløsninger og administrasjonsløsninger som er enkle og effektive. I tillegg kreves brukervennlighet, som blant annet betyr at butikken må være tilgjengelig 24/7, samt være tilpasset alle skjermstørrelser og alle nettlesere – vi hjelper deg fra start til slutt med å sette liv i din idé.

Skal du starte nettbutikk?

Skal du starte nettbutikk, men er usikker på prosessen videre? Alt du trenger er en idé, resten gjør vi.

Enten du har en eksisterende merkevare, et visuelt uttrykk, eller kun en idé, så setter vi sammen er plan som består av behov, analyse, utvikling og et resultat, slik at du til slutt ender opp med en nettbutikk du kan være stolt av. Vi skreddersyr et design slik at du skiller deg ut fra mengden, setter opp en enkel administrasjonsløsning, legger inn ønskede betalingsløsninger og tar oss av sikkerheten slik at du og kundene dine kan føle seg trygge ved handelsprosessen.

Mobiltilpasset nettbutikk

Statistikk sett er det vist at mellom 40 og 50 % av alle som besøker er nettside, kommer fra en mobil eller et nettbrett. Dette betyr at et design som passer på alle enheter er svært viktig, både for brukervennligheten og synligheten i søkemotorene – visste du at mobiltilpassede nettsider og nettbutikker får prioritet i Google?

Vi sørger for at nettbutikken din er tilgjengelig for Ola Nordmann, enten han sitter på toget med mobilen, sitter i sofaen med nettbrettet eller sitter på kontoret med sin stasjonære arbeids-PC.

Nettbutikk og markedsføring

Det hjelper lite med en fin og brukervennlig nettbutikk dersom ingen finner frem til den – vi hjelper deg med markedsføringen slik at du får utnyttet potensialet. Ved å optimalisere innhold og struktur kan du oppnå bedre plassering i Google, og dermed flere kunder og økt salg. Visste du at Google tar i betraktning over 200 faktorer når den velger plasseringen til nettsider og nettbutikker i søkemotoren sin?

Statistisk sett er det vist at av 200 som trykker seg inn på en nettside i Google, så trykker rundt 70 stykk seg inn på førstevalget, mens kun 12 trykker seg inn på femteplassen – dette er en marginal forskjell. Vi hjelper deg med å få en best mulig plassering i Google for nettopp din nettbutikk.

Google Adwords (betalt markedsføring)

Google Adwords er det samme som betalte annonser i Google. Når man søker på et bestemt produkt finner man som regler 10 annonser i resultatlisten i Google – kunne du tenke deg å havne i denne listen?

Med Google Adwords betaler du per bruker som trykker seg inn på din nettbutikk – du betaler altså kun per bruker som kommer inn via annonsen. Annonsene blir rangert fra 1-10 avhenging av kvaliteten på innholdet og estimert potensial, der en lav rangering betyr høyere kostnad og færre visninger. Vi skreddersyr dine annonser slik at markedsføringen blir kostnadseffektiv.

Vi tilbyr også gode muligheter for annonsering via Facebook.

Fleksible betalingsløsninger

Betaling er en viktig del av din nettbutikk – skal du ta imot kortbetaling (Visa og MasterCard), PayPal, faktura, eller kanskje alle?

Vi tilpasser betalingsmulighetene basert på dine behov.

Sikkerhet i fokus

I en voksende digital verden blir sikkerhet mer og mer viktig – dette gjelder for oss også. Vi sørger for at systemene dine holdes oppdatert slik at både du og kundene dine kan føle seg sikre. Vi sørger for at alle transaksjoner blir kryptert via SSL-protokollen. Med SSL blir sensitiv informasjon slik som kortnummer, personnummer og innloggingsdetaljer sikret. La oss gjøre denne jobben for deg, så får du mer tid til andre ting.

Publiseringsløsning til nettbutikken

Våre nettbutikker tar i bruk WordPress og WooCommerce som administasjonsløsning. Dette gjør jobben lekende lett med å legge produkter og generelt sett holde nettbutikken oppdater, uten å måtte skrive en eneste linje med programkode. I tillegg får du enkelt oversikt over ordrehistorikken samt viktig kundeinformasjon.