Nettside

webutvikling

«Getting information off the internet is like taking a drink from a fire hydrant.» – Mitch Kapor

Moderne nettsider og webdesign

En brukervennlig og moderne nettside er viktig for både din bedrift og dine kunder. ODIN MEDIA har gjennom mange spennende prosjekter spesialisert seg på profesjonelle, mobiltilpassede nettsider som fremmer bedrifter – med interaktivt design og profesjonell struktur. En skreddersydd hjemmeside er det viktigste verktøyet i en digital verden.

Ta en titt på våre prosjekter for å se det vi har gjort innen webdesign- og utvikling.

Unikt webdesign

Et unikt webdesign skiller deg og din bedrift fra mengden – vi gir dine kunder et godt førsteinntrykk.

Ved hjelp av analyser, samtaler og ønsker setter vi sammen et design som er spesialtilpasset deg og din bedrift. Vårt team består av utviklere og designere som sammen har stor kunnskap og erfaring til å danne en nettside fra start til slutt. I tillegg kan vi tilby grafisk design, video- og bilderedigering, annonsering, bedriftssider på sosiale medier, mobilapplikasjoner, 3D-modellering, rådgivning og mye mer. Alt dette gir bedriften din en stor fordel i dagens marked.

En rød tråd

Mange virksomheter har allerede en logo og et visuelt uttrykk som er gjenkjennbart. Utfordringen er å ta det videre til nye medier. Vi hjelper deg med å skape en rød tråd, slik at hjemmesiden henger sammen med både grafisk design og innhold.

rød tråd

Funksjonelle og enkle nettsider

I tillegg til å se bra ut er det også viktig at hjemmesiden er funksjonell – la nettsiden løse oppgaver for dine kunder.

Vi analyserer din målgruppe og ditt behov slik at designet og funksjonaliteten blir perfekt – vi etterlater ingen flaskehalser. En god hjemmeside kan helt enkelt oppsummeres med at den løser oppgaver for de besøkende. Besøker man bedriftssiden til en snekker ønsker man rask tilgang til aktuelle prosjekter, referanser og en måte å få kontakt. Besøker man en nettavis er ønsket rask tilgang til aktuelle, oppdaterte hendelser. For en nettbutikk forventes det å kunne trykke på kjøp og få varene levert hjem, enkelt og problemfritt.

Mobiltilpasset nettside

Google har vist at over halvparten av alle som besøker en nettside, kommer fra en mobil eller et nettbrett – er din hjemmeside tilpasset disse skjermstørrelsene?

Det hjelper lite med en hjemmeside som kun fungerer på en stor dataskjerm når din kunde er på farten og vil besøke nettsiden fra sin mobiltelefon. Alle våre nettsider leveres med et responsivt design, det vil si et design som tilpasses skjermstørrelsen til enheten det vises på.

mobiltilpasset nettside

Publiseringsløsning

Ønsker du å legge ut nytt og oppdatert innhold på din hjemmeside, uten å måtte skrive en eneste linje med programkode?

Vi har lang erfaring og høy kompetanse med WordPress som publiseringsløsning. WordPress er et redigeringsverktøy som er enkelt, raskt og effektivt å bruke. Vi tilbyr tilpasset opplæring slik at du enkelt forstår hvordan du legger inn en ny side, skriver et nytt innlegg, oppdaterer bilder eller videoer, legger til eller fjerner ansatte og generelt sett holder din nettside oppdatert.

Har du en eksisterende nettside uten WordPress?

Har du en hjemmeside uten WordPress som er vanskelig å redigere? Vi konverterer din eksisterende løsning til et WordPress-tema slik at du enkelt kan redigere din nettside – uten at designet endrer seg.

Sosiale medier

Ofte er nettsidene vi lager ment for å selge, og ønsket om å nå flest mulig i målgruppen er stort. Strategisk bruk av sosiale medier som Facebook og Twitter kan i mange tilfeller oppnå nettopp dette, og ODIN MEDIA bistår gjerne med strategi, utforming, annonsering og innhold på sosiale medier.Annonsering i Google har blitt mer og mer utbredt i løpet av de siste årene. Ettersom konkurransen er stor har Google utviklet et system som gir store fordeler til annonsørene med de beste annonsene, noe som gjør at kostnaden per kunde er veldig forskjellig. Vi er eksperter på optimalisering av annonsekostnader, innhold og søkeord. Visste du at Google gir annonsen din kvalitetspoeng som rangeres fra 1-10, og at en høyere poengsum gir vesentlig lavere kostnad?

Flere kunder med søkemotoroptimalisering

Når «alle» virksomheter har egne nettsider kan det bli trangt om plassen på Googles resultatliste. Dersom noen søker «Snekker i Halden» ønsker man gjerne at sin egen bedrift havner på førstesiden i Google.

Vi er eksperter innen søkemotoroptimalisering (SEO) og vet hva som må til for å bli godkjent av Google. Vi tilbyr analyser og innholdsstrukturering som gjør at din bedrift blir mer synlig i søkemotorene, slik at dine drømmekunder finner sitt drømmefirma. Resultatet er flere besøkende og større respons.

I tillegg tilbyr vi trafikkanalyse, søkeordanalyse og konkurrentanalyser, slik at du får bedre oversikt over hva som må gjøres for å oppnå mest mulig kostnadseffektiv markedsføring for din bedrift.

søkemotoroptimalisering

Universell utforming

Fra 1. juli 2014 er det lovpålagt at alle nye nettsider skal være universelt utformet. Dette betyr at nettsidene skal være tilpasset for alle brukergrupper, uavhengig av funksjonsgrad.

Vi tilbyr universelt utformet design som oppfyller alle kravene og standardene for universell utforming – slik at alle har mulighet til å bruke din nettside. Kravene sier blant annet at innhold skal kunne tilbys med inntil 200 % større skrift, høy kontrast og bilder skal kunne erstattes med tekst, slik at svaksynte og personer med andre nedsatte funksjonsevner enkelt kan benytte din nettside.

Reglene sier

«§ 2.Virkeområde
Forskriften gjelder IKT-løsninger som retter seg mot allmennheten i Norge. Forskriften gjelder der IKT-løsningen underbygger en virksomhets alminnelige funksjon og er en del av virksomhetens hovedløsning. Forskriften er begrenset til å gjelde nettløsninger og automater.

Forskriften gjelder på alle samfunnsområder med unntak av familieliv og andre forhold av personlig karakter.

Forskriften retter seg mot virksomheter som informerer og tilbyr sine tjenester til allmennheten ved bruk av IKT-løsninger som omfattes av denne forskriften. Forskriften gjelder ikke tilpasning eller tilrettelegging av IKT-løsninger for enkeltpersoner.»

– Hentet fra Norsk Lovdata.

Sikkerhet

Sikkerhet er viktig, alle våre systemer holdes jevnlig oppdatert.

Med en større og større digital verden øker også behovet for sikkerheten på nett. Vi sørger for at din hjemmeside holdes oppdatert slik at ingen uvedkommende kan få adgang.

Vedlikehold

En nettside som ikke vedlikeholdes vil raskt bli utdatert.

Vi lever i en verden der alt skal moderniseres oftere og oftere, og da er det viktig at nettsidene også oppdateres for å holde følge med dette. Vi tilbyr vedlikehold av alle våre nettsider, alt fra ny utforming til oppdatering av bilder, innhold og struktur.

Ta en titt på våre prosjekter for å se det vi har gjort innen webdesign- og utvikling.