Publiseringssystem

«Publiseringssystemer er til for å hjelpe deg»
– Daniel Sandnes

Ønsker du å redigere din egen nettside, uten å måtte skrive en eneste linje med programkode? Et publiseringssystem forenkler prosessen med å legge ut og oppdatere eksisterende innhold på nettsiden din. Logg inn på kontrollpanelet, legg til brukere, legg ut nyheter, artikler og innlegg, oppdater dine sider og hold nettsiden din modernisert – alt uten å skrive programkode.

WordPress (CMS)

ODIN MEDIA har i flere år tatt i bruk publiseringssystemet WordPress. WordPress er et publiseringsverktøy (CMS – Content Management System) som gjør jobben lekende lett med å legge ut og oppdatere innhold. Trenger du en ny bedriftsside? Vi skreddersyr en nettside for deg med WordPress fra bunnen av – ikke gjør jobben vanskeligere enn den må være.

I tillegg kan vi konvertere eksisterende nettsider til WordPress, slik at du kan beholde ditt fantastiske design og enklere oppdatere ditt innhold.

WooCommerce

Har du, eller skal du starte nettbutikk? WooCommerce er et hjelpemiddel som forenkler prosessen med ordre og produkter. Vi skreddersyr en nettbutikken etter ditt behov og dine ønsker.

Vedlikehold

Med et publiseringssystem blir vedlikeholdsprosessen mye enklere. Alt du trenger å gjøre er å logge inn med ditt brukernavn og passord, trykke på tjenesten du ønsker å utføre og deretter skrive ny tekst. Enklere blir det ikke.

Opplæring

ODIN MEDIA tilbyr brukeropplæring i alle systemer som lages. Vi viser deg hvordan du legger ut innlegg, legger til ansatte, oppdaterer tilleggstjenester og generelt sett redigerer og driver din nettside.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende tilbud på hva vi kan tilby til deg og din bedrift.